hun
ger
eng
hun
ger
eng
menu

INFO

"MÁGIKUS MAGTÁR" – Rejtély a város szélén

 

Magyarország legrejtélyesebb társasjátéka Győrbe érkezett! Mágikus Magtár Kismegyeren a ParaPark alkotóitól!

 

A legendás ParaPark-produkciók lényege, hogy a játékosokat (szó szerint) rabul ejti valamilyen titokzatos hely, ahonnan erővel nem, csak ésszel lehet kijutni – ráadásul mindössze 60 perc alatt. Rejtélyek megfejtésén, fejtörők megoldásán és ördöglakatok kinyitásán keresztül vezet kifele az út, miközben sosem lehetünk biztosak abban, hogy mi vár ránk a következő ajtó mögött…

 

Győr határában áll a kismegyeri Magtár, amelynek robosztus kőfalai több évszázad titkát őrzik. Egyet már a 21. a századból is… Merészkedj be társaiddal a város szélén álló zord és magányos épületbe, viseld el, hogy rád zárul a súlyos fakapu és figyeld az órát a falakon. 60, 59, 58… Figyelem, társaiddal csapatként kell működnötök, különben nincs esélyetek arra, hogy kijussatok! Logika, lélekjelenlét és csapatmunka – ez a Mágikus Magtár nyitja!

szabaduló játék

Zárt kapukkal várunk, ha...

Pályáinkon minimum 2, maximum 6 fős csapatok tehetik próbára magukat. A kijutáshoz ugyanis minden esetben csapatmunka, többféle készség összehangolt működése kell, így egyetlen játékos még érett tudathasadással sem számíthat sikerélményre, míg 6-nál többen egyszerűen nem férnek el a ParaPark bugyraiban.

Büszkék vagyunk arra, hogy a ParaPark nem attól izgalmas, hogy fény- és hangeffektekkel riasztja halálra a pacemakeres vendégeket: az adrenalin-szint itt a rejtvényeknek, a kirakódarabkák keresésének, a csapattá válás élményének köszönhetően emelkedik meg.

Olyan fény- és hanghatásoktól, vérfagyasztó dramaturgiai fordulatoktól azonban nem kell tartani, amelyek miatt, mondjuk, egy filmben ki kellene tenni azt a bizonyos piros karikát.

A korhatárokat illetően ezért a következőket mondjuk: 14 év felett – az egyéb szabályok és normák betartása mellett – bárki lemerészkedhet a ParaParkba, a nagykamasz gyerekek pedig – egyéni érettségüktől függően – felnőtt kíséretében játszhatnak a Szuter Én ellen.

Aggódó szülőknek, pedagógusoknak, vagy a főnököt beégetni nem akaró HR-eseknek természetesen személyes beszélgetéssel is állunk a rendelkezésre :-)

escape game


escape game

Gyakran Ismételt Kérdések

Klikkants ide izibe!

KERESS MINKET!!!

9028 Győr, Arató utca 34.

Telefonszámunk: +36 (20) 242 7970
E-mail: gyor@parapark.hu
szabaduló játék

9028 Győr, Arató utca 34.

+36 (20) 242 7970

gyor@parapark.hu

9028 Győr, Arató utca 34.

+36 (20) 242 7970

gyor@parapark.hu