hun
ger
eng
hun
ger
eng
menu

Mi az a Houdini-skála?

Valójában nehézségi fokozatok. A Houdini-skála azt jelzi: mennyi türelem, koncentrációképesség, lelemény, önuralom, kombinációs készség és csapatjáték kell ahhoz, hogy társaiddal kijuthass a ParaPark-pályák többszörösen zárt tereiből.

A legnehezebb pályák 5 houdinisak, a könnyebbek fokozatosan csökkenő pontszámot kaptak. (Az eredeti ParaPark-produkciók 4, illetve 5 pontosak, a másolatok, amelyekből ma már országszerte tucatszámra találkozhatsz, általában 3 houdinisak, néha annál is gyengébbek.)

Ezzel együtt nincs ok a kishitűségre: egy 5 houdinis pályáról is kijuthatsz csupán 60 perc alatt, ha okosan veszed igénybe a SzuterÉn által felkínált segítségeket...

houdini houdini houdini houdini houdini

Ki az a Houdini?

Nehogy már nem tudod...

Harry Houdini a világ leghíresebb szabadulóművésze volt. (G.B. Shaw szerint Jézus és Sherlock Holmes neve mellett a Houdini nevet emlegették legtöbbször a világon a múlt század elején.) Houdini magyar származású volt, Budapest mai VII. kerületében, Weisz Erik néven látta meg a napvilágot - igaz, magyar származását igyekezett titkolni.

Képes volt bármiből és bárhonnan kiszabadulni: rendőrségi bilincsből, vízzel teli tartályokból, kényszerzubbonyból, amerikai és orosz börtönökből.

A legendák szerint utolsó szabaduló száma közben vesztette életét, de a fanyar valóság az, hogy vakbél-gyulladás vitte el.

A Houdini iránti tiszteletből róla neveztük el azt a nehézségi skálát, amelybe a ParaPark-pályáit besoroltuk.

houdini

houdini houdini houdini houdini
pályáink

Twin Peaks - A Vörös Szoba

Vajon mi is az a vörös szoba? Hogy kerültünk ide, és innen hová vezet az utunk? Győrben egyedülálló módon a régi idők emlékét idézi fel ahogy kalandoraink a kiutat keresik a nyomasztó és ugyanakkor lebilincselő Vörös Szoba falai között. Gyertel és próbáljátok ki.

houdini houdini houdini
pályáink

Negyedik elem – a laza snitt – avagy az elsüllyedt birodalom

Az Életvize nyomába eredt kalandorunk furcsa körülmények között nyomtalanul eltűnt! Kutatási anyagait és pár roppant értékes régészeti leletet otthonában hagyta. Ezek segítségével kell megfejtened a rejtélyt: ősi elemek küzdelmét a Vízöntő jegye alatt. Bedobunk a mély vízbe, a kérdés csak az, hogy sikerül-e időben partra vetődnöd, vagy a habok nyelnek el?

KERESS MINKET!!!

9028 Győr, Arató utca 34.

Telefonszámunk: +36 (20) 242 7970
E-mail: gyor@parapark.hu
szabaduló játék

9028 Győr, Arató utca 34.

+36 (20) 242 7970

gyor@parapark.hu

9028 Győr, Arató utca 34.

+36 (20) 242 7970

gyor@parapark.hu