hun
ger
eng
hun
ger
eng
menu

Ha a csapat nem megy a szabadulószobához, a szabadulószoba megy a csapathoz!

ParaPark OffSite, a szabadulójátékok új generációja – céges eseményekre!

A hordozható szabadulószoba a csapatépítő rendezvények és tréningek legújabb megoldása. A „dobozos” ParaPark jószerivel bármilyen offsite-on (kitelepülésen) felállítható, cégre szabható és az adott rendezvény dramaturgiájába illeszthető.

Mi az a szabadulójáték?

Mindenekelőtt: magyar találmány! 2011-ben Budapesten nyílt meg a galaxis első szabadulószobája, a Gyurkovics Attila által megálmodott ParaPark. Az elsőt azóta számtalan pálya követte, a lényeg azonban nem változott: a néhány fős csapatot bezárják egy szobába, ahonnan a játékosoknak adott idő alatt kell kijutniuk. A szabadsághoz ördöglakatok kinyitásán, logikai fejtörők és rejtvények megoldásán – mindenekelőtt pedig a csapat összjátékán keresztül vezet az út. A ParaPark-produkciók lényege a világhírű magyar pszichológus, Csíkszentmihályi Mihály által leírt flow-élmény, amelynek közös átélése erősíti a csapattagok közötti kohéziót, növeli a csapatszellemet.

Miben más a ParaPark OffSite, mint a hagyományos szabadulószobák?

Hordozható! A ParaPark OffSite a világ első „dobozos” szabadulójátéka, így a cégeknek, népesebb baráti társaságoknak végre lehetőségük nyílik arra, hogy bármilyen, általuk választott helyszínen próbára tegyék magukat és átéljék a flow-élményt. Rejtélyes óriásszelencéinket kinyitva a játékosok olyan feladványokkal találják szemben magukat, amelyek egymáshoz sőt, a többi dobozban lévő rejtvényhez is kapcsolódnak, akár egy kirakó darabkái. A csapat csak akkor lehet képes teljesíteni a küldetést, ha a tagok megosztják egymással ezeket az információkat, együttműködnek és koordináltan haladnak előre. Magyarul, ha emberek puszta csoportjánál többként: valódi csapatként tudnak működni. Cégre szabható! A ParaPark OffSite az adott cég arculatához, szokásaihoz, „családi” poénjaihoz igazítható. Nem találkoztunk még olyan ötlettel vagy kívánsággal, amit ne tudtunk volna beilleszteni a játék menetébe. Volt, hogy az utolsó rejtély megoldását az esti vacsorára hagytuk, hogy a titkos kód aktiválásakor hangozzék fel a cég himnusza és vegye kezdetét a pezsgő szervírozása… De szereztünk tapasztalatot már abban is, hogyan lehet a kaland egy részét „főnökök vs. beosztottak” játékos összecsapásává tenni… Mindent megoldunk. Jó tanács! Azt javasoljuk partnereinknek, hogy már az ajánlatkérés pillanatában jelöljenek ki a számunkra olyan kontaktszemélyt, aki társunk lesz a játékkoncepció alakításában!

Milyen technikai feltételei vannak a ParaPark OffSite, alkalmazásának (irodai játéknak)?

Minimálisak. Csupán egy nagyobb fedett helyiségre (vagy két kisebb szobára), meg elektromos áramra van szükségünk – a többi technikát mi adjuk.

Hányan játszhatnak egyszerre?

A csapatok max. 40 fősek lehetnek, egy nap alatt azonban több, egymást követő játékra is van idő. A tapasztalataink szerint egy-egy kitelepülés alkalmával 80-120 fő játékba hozása is lehetséges, ezért a ParaPark OffSite-ot nemcsak a kis- és közepes méretű, hanem a nagyobb vállalkozásoknak is ajánljuk.
szabaduló játék
szabaduló játék
szabaduló játék
szabaduló játék

Hogy zajlik a játék?

A ParaPark OffSite 8 óriásszelencéjét a két szoba négy sarkában helyezzük el: mindegyik ládánál a csapat egy-egy kisebb különítményének kell dolgoznia. Minden csapatot a monitorokon futó visszaszámláló szerkezet figyelmezteti az idő múlására: legfeljebb 60 percük van arra, hogy kinyissák a szobájuk közepén lévő széfet, amely a kijárati ajtó kulcsát rejti. A játék mederben tartásáról 2 moderátorunk gondoskodik: ők a monitorok és adóvevők segítségével tudnak segítséget nyújtani, a csapatok számára azonban láthatatlanok. Ez pozitívan hat a csoportdinamikára és a csapaton belüli együttműködésre. A játék tökéletesen nyelvfüggetlen – vegyes összetételű csapatok, akár közvetítő nyelv ismerete nélkül is együtt játszhatják.

Testre szabható-e a játék?

A ParaPark OffSite „testre szabható”: a két széfben – a kulcsokon túl – el szoktunk helyezni olyan kirakódarabkákat is, amelyek segítségével a játékosok az esti vacsora alkalmával oldhatják meg a nap utolsó rejtélyét. Kinyithatnak például egy piros nyomógombot rejtő széfet: a gomb megnyomására megszólal az cég himnusza, vagy a pincérek elkezdik felszolgálni a pezsgőt… Van tapasztalatunk a cégen belüli divíziók egymással szembeni versenyeztetésében is. Minél előbb rendelik meg partnereink a ParaPark OffSite helyszíni szolgáltatását, annál jobban személyre tudjuk szabni a játékot.

Kapcsolat

A ParaPark OffSite kiválóan beilleszthető egy csapatépítő vagy céges családi nap menetébe – mind dramaturgiai, mind arculati szempontból. Annak érdekében, hogy minél pontosabb „testre szabhassuk” ajánlatunk kreatív részét, kérjük, mielőbb jelentkezzen munkatársainknál az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Budapest:
ParaPark Budapest
Mail: offsite@parapark.hu
Telefon: +36206262401

Dél-dunántúl:
ParaPark Pécs
Mail: pecs@parapark.hu
Telefon: +36706273225
Köszönjük!

KERESS MINKET!!!

9028 Győr, Arató utca 34.

Telefonszámunk: +36 (20) 5949888
E-mail: gyor@parapark.hu
szabaduló játék

9028 Győr, Arató utca 34.

+36 (20) 5949888

gyor@parapark.hu

9028 Győr, Arató utca 34.

+36 (20) 5949888

gyor@parapark.hu